‘t Bosk 41, 8731 BK Wommels   0515-331566 / info@itdielshus.nl

Durft u de uitdaging aan? Combineer dan een culinair buffet met een binnen- of buitenactiviteit. We bieden een keuzepalet, maar organiseren graag een activiteit met buffet of diner op maat.

Activiteiten

TRICK-PIN

Dé hit van It Dielshûs voor jong en oud. Een hilarisch gezelschapsspel dat het midden houdt tussen jeu de boules, midgetgolf en bowlen.

tip!

BOOGSCHIETEN

in- en outdoor!

Onder leiding van een professionele boogschieter, haalt u de schutter in u zelf naar boven. Ervaar de kick van een schot in de roos! Een binnen- of buitenactiviteit.

nieuwtip!

CASINO LAS VEGAS

Een avond uit in stijl. Waag de gok!

CREATIEVE WORKSHOPS

Ontdek uw onvermoede talenten onder leiding van een beeldend kunstenaar. Laat uw fantasie de vrije loop.

SOLEX TOERTOCHT

De Greidhoeke verkennen op een Solex maakt dat je de omgeving nog directer beleeft. Ervaar een verrassend mooie tocht.

nieuw

PUBQUIZ

Ga de muzikale strijd aan. Een vrolijke, swingende en fanatieke avond onder het genot van een drankje en een hapje.

tip!

BOOTCAMP

In tweetallen, op tijd en intensief alles uit u zelf halen. Een bootcamp in optima forma onder begeleiding van een ervaren personal trainer. Daag u zelf en uw team uit.

APRÉS SKI

Ervaar een levensechte après-ski in een indoor wintersfeer. Alsof je net van de berg komt, bieden we gezellige ontspanning in de vorm van uitgaan, drinken, dansen en feestvieren na het skiën.

KAATSCLINIC

Beoefen dé sport van de Greidhoeke, kaatsen. Ontdek de geheimen van een kaatsbal, een perk, een veld en drie spelers per team op het beroemde Freuleveld in Wommels.

OUD-HOLLANDSCHE SPELLEN

Retro is in, zo ook Oud-Hollandsche spellen. Leg het parcours van onder meer stokvangen, wielrollen, spiraal en mollenspel af en ontdek hoe eigentijds Oud-Hollandsche spellen nog zijn.

PAINTBALL

Paintballen is actief, sportief en vooral tactisch. Houd uw team in de strijd op het speciaal gebouwde paintballparcours in de frisse buitenlucht.

“Wij praten nog steeds na over de Solextocht door de Greidhoeke. Wat een fantatische manier om deze prachtige omgeving te verkennen.”