‘t Bosk 41, 8731 BK Wommels   0515-331566 / info@itdielshus.nl

Bedrijfsfeest

Tot 1.000 gasten kan alles. Een feest in een bepaald thema? Geen probleem. Meerdere zalen met elk een eigen sfeer? Bij It Dielshûs kan dat. Alle zalen koppelen tot één grote ruimte? In een handomdraai. Uw feest onder een sterrenhemel? Is aanwezig. Kom gewoon eens langs en laat u verbazen door de mogelijkheden van It Dielshûs.

Eindejaarsevent

Bezoek onze speciale website voor het bijzondere eindejaarsevent dat we voor u kunnen organiseren:

www.eindejaarsevent.com

“Wij wilden onze medewerkers verrassen en bedanken met een groot feest. It Dielshûs overtrof ruim onze verwachtingen. Wat een mogelijkheden en wat een vriendelijkheid!”

Bijeenkomsten

Brainstormen over de strategische koers van uw organisatie, met het managementteam de grote lijnen uitzetten, medewerkers een hechter team laten vormen, gewoon eens in alle rust op een inspirerende locatie vergaderen? It Dielshûs in Wommels biedt uitkomst. En natuurlijk verzorgen wij een lunch waarvan u bepaalt hoe uitgebreid die is. Wij beschikken over alle techniek die u nodig heeft: beamer, projectiescherm, geluidsinstallatie en draadloos internet.

Trainingen & seminars

Opperste concentratie en focus, dat hebben een training of seminar nodig. De rust en ruimte van It Dielshûs biedt die voorwaarden. Wij verzorgen alle faciliteiten op maat:

  • Onbeperkt koffie / thee met cake
  • Voortdurend karaffen water op tafel
  • Uitgebreide lunch
  • Geluidsinstallatie, beamer, scherm
  • Draadloos internet
cmj_3589