‘t Bosk 41, 8731 BK Wommels   0515-331566 / info@itdielshus.nl

Inspiratie

Uw feest omtoveren tot een onvergetelijke dag? Kom juist dan naar It Dielshûs. Wij laten uw wensen uitkomen. Met onze ervaring brengen we u op de mooiste ideeën voor een fantastisch feest.

Aan tafel

Gezellig aan tafel met vrienden en familie uw eigen biefstukje, schnitzel, kipfilet of hamburger bakken of grillen. Wij verzorgen alle ingrediënten, vers en uit de buurt. U kiest en bakt wat u lekker vindt. Een avond om nooit te vergeten, helemaal wanneer u die combineert met Trick-Pin, één van de hits van It Dielshûs.

bufet gril _0089

Familiefeest

Wilt u nog jaren napraten over een bijzondere feestdag? In overleg met u organiseren we voor grote en kleine gezelschappen een familiefeest waar u met een grote glimlach op terugkijkt. Eten, drinken, feesten en activiteiten, u bepaalt hoe de dag eruit gaat zien.

symie-65-jaar-5100

Trick-Pin

It Dielshûs beschikt over een speciale Trick-Pin zaal. Trick-Pin combineert elementen van jeu de boules, midgetgolfen en bowlen. Met een lichte kunststof bal probeert u twaalf hindernisbanen te bedwingen. Dit prachtige gezelschapsspel is geschikt voor alle leeftijden.

Samen met een uitgebreid warm buffet en een verrassend ijsgerecht, staat deze activiteit garant voor een zeer geslaagd feest.

JRF_0092b

Kinderfeestje

Met Trick-Pin, frisdrank, patat en ijs organiseren we voor uw kind en alle vriendjes en vriendinnetjes het kinderfeest van hun leven.

Twee uur lang maken we er een feestelijke middag van. Uw kind wil nooit meer wat anders. €10,- p.p.

imgp2376