• Wij laten uw wensen uitkomen!
  • Centraal gelegen in Friesland
  • Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan
  • Wij staan 7 dagen per week voor u klaar, op afspraak

Arrangementen

Trickpin

Trick Pin is een gezelschapsspel. Het balspel heeft elementen van jeu de boules, midgetgolf en bowlen en is geschikt voor alle leeftijden. De banen bevinden zich in de speciale Trick Pin-zaal. Alleen het spel is niet mogelijk, altijd in combinatie met koffie en gebak, borrel met hapjes of buffet.

€ 3,00 p.p.

Pubquiz

Niets zo leuk als een avond met interactie en muziek. Speel de doldwaze pubquiz met teams die strijden om de eeuwige roem. De vragen komen uit alle hoeken van de samenleving: sport, economie, nieuws, muziek, entertainment, natuur etc. Inclusief presentator! 

€ 12,50 p.p. (min. 20 personen)

Ik hou van Holland

Tulpen, molens en klompen! Zo kent men Nederland, maar hoe goed ken jij Nederland? Verdeeld in teams word je uitgedaagd vragen over Nederland goed te beantwoorden. Spellingronde, Rijtjeshuis, Goed of Fout, Volgende Twee, Hoeveel, Verjaardagsspel en heel veel muziek! Meer dan 50 personen? Dan inclusief DJ! 

€ 12,50 p.p. (min. 20 personen)

Jongens tegen de meisjes

De oeroude vraag: wie zijn er nou beter? Ga de strijd aan tegen de andere sekse. Fotodilemma, Inschattingsvragen, Letterpakken, Mannen of vrouwen, Op het matje, Wie ben ik en het Finalespel. Kom achter de gekste weetjes van de andere sekse en wie weet begrijpen jullie mekaar beter aan het einde van de avond.

€ 12,50 p.p. (min. 20 personen)

Themafeesten

Een waanzinnig themafeest! 

Enkele voorbeelden: Après Ski, Foute Party, Country & Western, Saturday Night Fever, Campingfeest, Beachparty, Maffia-casino, Boerenfeest, Amsterdamse Avond

Informatie en prijs op aanvraag...

Oh, Wat een decennium (jaren '80)

Tijdens deze spelshow beland je in de tijdmachine. Van de Spice Girls tot de flippo's; oh, wat een decennium! Alles komt voorbij. Ook mogelijk voor de jaren '90. 

€ 12,50 p.p. (min. 20 personen)

Paintball of Archery Tag

Paintball in Wommels in een mobiel speelveld. Gaan jullie de uitdaging aan?! Prijs op aanvraag...

Paintball zonder blauwe plekken? Archery Tag! Dan schiet je met pijl en boog op elkaar. De pijlen zijn uitgerust met foam-tops, de schade blijft beperkt! Zodra je pijlen op zijn moet je tevoorschijn komen. € 14,50 p.p. (min. 20 personen)

Kaatsclinic

Een clinic waarin de geheimen van de Friese kaatssport worden ontrafeld. Eerst worden de regels van het kaatsen onder de loep genomen, daarna mag u zelf aan de slag op het beroemde Freuleveld, waar u de nodige instructies krijgt. Onvermoede talenten komen boven!

€ 10,00 p.p. (min. 15 personen)

Ik hou van Kerst

Ik hou van Holland in de kerstsferen! Warm draaien met het raden van de kersthits. Van de rode neus van Rudolph tot wanneer Nederland voor het laatst een witte kerst had. En van de meest populaire kerstgerechten tot een heuse kerstbingo. Na deze avond weet je alles over kerst! 

€ 12,50 p.p. (min. 20 personen)

Oliebollenquiz

Combineer de nieuwjaarsborrel met de interactieve Oliebollenquiz! We blikken terug op vorig jaar en wat staat ons te wachten in het nieuwe jaar. Gelukkig nieuwjaar in stijl! 

€ 12,50 p.p. (min. 20 personen)

Bierproeverij van de Biertroubadour

Een Troubadour reist van oudsher langs steden en dorpen om verhalen te vertellen en het volk te vermaken met liedjes en muziek. Dit in combinatie met het proeven van verschillende biertypen zorgt voor een verfrissend, vernieuwend en leerzaam programma. Een leuke ontdekkingsreis! 

Op basis van beschikbaarheid en prijs op aanvraag (min. 18 personen)

Solex toertocht

U ziet u zelf al rijden, compleet met pothelm en lange bruinleren jas. Een rit op een traditionele Solex door het prachtige landschap van de Greidhoeke is een belevenis op zich!

€ 37,50 p.p. (min. 10 personen)

Oud Hollandse spellen

Speelt u liever een spelletje dan u op de stormbaan in het zweet te werken? Ga dan voor de Oud Hollandse Spellen! In competitieverband kan een circuit afgewerkt worden.

€ 5,= p.p. (min. 10 personen)

Praamvaren

Een prachtige middag varen over de Friese wateren. Geheel verzorgd met hapjes en drankjes aan boord. 

Prijs op aanvraag...

Eindejaarsevent

Een mooie gelegenheid om uw waardering voor uw medewerkers te tonen en ze te verrassen op een sfeervolle en originele eindejaarsborrel en een uniek cadeaupakket.

Uw medewerkers kunnen onder het genot van een drankje en een buffet zelf hun eindejaarspakket samenstellen bij diverse kramen. Op verzoek is live muziek en busvervoer mogelijk!

Informatie aanvragen


Voorkeursdatum


Optioneel


Gegevens:


Na uw aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Contact

REACTIES VAN KLANTEN