• Wij laten uw wensen uitkomen!
  • Centraal gelegen in Friesland
  • Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan
  • Wij staan 7 dagen per week voor u klaar, op afspraak

Arrangementen

Trickpin

Trick Pin is een gezelschapsspel. Het balspel heeft elementen van jeu de boules, midgetgolf en bowlen en is geschikt voor alle leeftijden. De banen bevinden zich in de speciale Trick Pin-zaal. Alleen het spel is niet mogelijk, altijd in combinatie met koffie en gebak, borrel met hapjes of buffet.

€ 3,00 p.p. (min. 10 personen)

Pubquiz

Niets zo leuk als een avond met interactie en muziek. Speel de doldwaze pubquiz met teams die strijden om de eeuwige roem. De vragen komen uit alle hoeken van de samenleving: sport, economie, nieuws, muziek, entertainment, natuur etc. Inclusief presentator! 

€ 15 p.p. (min. 17 personen)
€ 245 totaal (2-16 personen)

Ik hou van Holland

Tulpen, molens en klompen! Zo kent men Nederland, maar hoe goed ken jij Nederland? Verdeeld in teams word je uitgedaagd vragen over Nederland goed te beantwoorden. Spellingronde, Rijtjeshuis, Goed of Fout, Volgende Twee, Hoeveel, Verjaardagsspel en heel veel muziek! Meer dan 50 personen? Dan inclusief DJ! 

€ 15 p.p. (min. 17 personen)
€ 245 totaal (2-16 personen)

De Typisch Fries Show

Laten we de vlag hijsen en proosten met een Beerenburgje. De Typisch Fries Show brengt een ode aan de Fries en de typische verschijnselen die in Fryslân zoveel voorkomen. Dus stap in de bijzondere wereld van de pompeblêden en het skûtsjesilen. Maar Friesland biedt meer dan dat. Wat? Daar kom je wel achter tijdens deze vrolijke groepsactiviteit vol nuchterheid en gezelligheid. En eh… net eamelje!

€ 17,50 p.p. (min. 17 personen)
€ 295 totaal (2-16 personen)

Jongens tegen de meisjes

De oeroude vraag: wie zijn er nou beter? Ga de strijd aan tegen de andere sekse. Fotodilemma, Inschattingsvragen, Letterpakken, Mannen of vrouwen, Op het matje, Wie ben ik en het Finalespel. Kom achter de gekste weetjes van de andere sekse en wie weet begrijpen jullie mekaar beter aan het einde van de avond.

€ 17,50 p.p. (min. 17 personen)
€ 295 totaal (2-16 personen)

Oh, Wat een decennium (jaren '90)

OF: Typisch jaren '80
OF: Heroes from the 00's

Tijdens deze spelshow beland je in de tijdmachine. Van de Spice Girls tot de flippo's; oh, wat een decennium! Alles komt voorbij. 

€ 15 p.p. (min. 17 personen)
€ 245 totaal (2-16 personen)

La Casa De Dinero - VR Escape Game

Berlin, Tokio, Oslo, Lissabon en El Professor; bekende namen als je fan bent van de serie. Samen met je team probeer je de Munt van Spanje te overvallen. Met puzzels, opdrachten en hints probeer je zo snel mogelijk in de kluis te komen. Trek een rode overall aan, zet je masker op én natuurlijk je bril. Paspoorten, kompas, blueprint, metrokaart en telefoonnummers. Het ligt allemaal voor je klaar om mee te nemen de bank in. Kraak de kluis!

€ 30 p.p. (min. 12 personen)
€ 330 totaal (2-11 personen)

 

Themafeesten

Een waanzinnig themafeest! 

Enkele voorbeelden: Foute party, Après Ski, Winter Wonderland, Halloween Horror Night, Country en Western, Saturday Night Fever, Maffia Casino, Tropisch Strandfeest, Campingfeest, Amsterdamse avond

Informatie en prijs op aanvraag...

Kaatsclinic

Een clinic waarin de geheimen van de Friese kaatssport worden ontrafeld. Eerst worden de regels van het kaatsen onder de loep genomen, daarna mag u zelf aan de slag op het beroemde Freuleveld, waar u de nodige instructies krijgt. Onvermoede talenten komen boven!

Prijs op aanvraag...

Bierproeverij van de Biertroubadour

Een Troubadour reist van oudsher langs steden en dorpen om verhalen te vertellen en het volk te vermaken met liedjes en muziek. Dit in combinatie met het proeven van verschillende biertypen zorgt voor een verfrissend, vernieuwend en leerzaam programma. Een leuke ontdekkingsreis! 

Op basis van beschikbaarheid en prijs op aanvraag...

Oud Hollandse spellen

Speelt u liever een spelletje dan u op de stormbaan in het zweet te werken? Ga dan voor de Oud Hollandse Spellen! In competitieverband kan een circuit afgewerkt worden.

€ 7 p.p. (10-20 personen)
€ 5 p.p. (v.a. 20 personen)

Wie is de Mol?

Het razend populaire spelprogramma van de televisie. Trust nobody! Je werkt samen in een team, maar niemand is te vertrouwen. De mol zal er alles aan doen om het spel te saboteren, vind die mol!

€ 17,50 p.p. (min. 17 personen)
€ 295 totaal (2-16 personen)

Welkom in het Gooi

Dames opgelet! Binnenkort een vrijgezellenfeestje of ander damesuitje?

Welkom in 't Gooi! De rode loper ligt klaar en de Prosecco staat koud! Kom handtaswerpen, rennen op naaldhakken en roddel mee tijdens de Gooische Quiz! Geniet van alle lekkers en combineer het met een leuk buffet of tapas.

€ 15 p.p. (min. 17 personen)
€ 245 totaal (2-16 personen)

Alleskunner

Er zijn evenveel spellen als deelnemers. Zorg dat je in de race blijft! Allerlei gekke spellen die elkaar in hoog tempo opvolgen. Wie wordt na de vele juichmomenten, overwinningsemoties en adrenalinekicks dé Alleskunner? 

€ 22,50 p.p. (min. 17 personen)
€ 382,50 totaal (2-16 personen)

Stripclub - VR Escape Game

Heren opgelet! Binnenkort een vrijgezellenfeestje of een ander herenuitje?

Stap virtueel achter de bar om het favoriete drankje van vaste klant Hans in te schenken. Je bent niet alleen de barman, ook net zo goed uitsmijter wanneer je de lastige klant eruit moet werken. En let goed op wat er zich op de achtergrond afspeelt. Focus je en laat je niet afleiden! Ben jij de geschikte opvolger van Zwarte Joop of Dikke Dries? 

€ 30 p.p. (min. 12 personen)
€ 330 totaal (2-11 personen)

Paintball of Archery Tag

Paintball in Wommels in een mobiel speelveld. Gaan jullie de uitdaging aan?! Prijs op aanvraag...

Paintball zonder blauwe plekken? Archery Tag! Dan schiet je met pijl en boog op elkaar. De pijlen zijn uitgerust met foam-tops, de schade blijft beperkt! Zodra je pijlen op zijn moet je tevoorschijn komen. € 17,50 p.p. (min. 17 personen) of € 295 totaal (2-16 personen).

Ik hou van Kerst

Ik hou van Holland in de kerstsferen! Warm draaien met het raden van de kersthits. Van de rode neus van Rudolph tot wanneer Nederland voor het laatst een witte kerst had. En van de meest populaire kerstgerechten tot een heuse kerstbingo. Na deze avond weet je alles over kerst! 

€ 15 p.p. (min. 17 personen)
€ 245 totaal (2-16 personen)

Oliebollenquiz

Combineer de nieuwjaarsborrel met de interactieve Oliebollenquiz! We blikken terug op vorig jaar en wat staat ons te wachten in het nieuwe jaar. Gelukkig nieuwjaar in stijl! 

€ 15 p.p. (min. 17 personen)
€ 245 totaal (2-16 personen)

Eindejaarsevent

Een mooie gelegenheid om uw waardering voor uw medewerkers te tonen en ze te verrassen op een sfeervolle en originele eindejaarsborrel en een uniek cadeaupakket.

Uw medewerkers kunnen onder het genot van een drankje en een buffet zelf hun eindejaarspakket samenstellen bij diverse kramen. Op verzoek is live muziek en busvervoer mogelijk!

Informatie aanvragen


Voorkeursdatum


Optioneel


Gegevens:


Na uw aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Contact

REACTIES VAN KLANTEN