• Wij laten uw wensen uitkomen!
  • Centraal gelegen in Friesland
  • Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan
  • Wij staan 7 dagen per week voor u klaar, op afspraak

Arrangementen

Trickpin

Trick Pin is een gezelschapsspel waarbij het de bedoeling is op twaalf verschillende banen zoveel mogelijk punten bij elkaar te spelen. Het balspel heeft elementen van jeu de boules, midgetgolf en bowlen en is geschikt voor alle leeftijden. De banen bevinden zich in de speciale Trick Pin-zaal.

Pubquiz

Niets zo leuk als een avond met interactie en muziek. Speel de doldwaze pubquiz met teams die strijden om de eeuwige roem. De vragen komen uit alle hoeken van de samenleving: sport, economie, nieuws, muziek, entertainment, natuur etc.

Ik hou van Holland

De tulpen, molens en klompen! Zo kent men Nederland, maar hoe goed kent u Nederland eigenlijk? Verdeeld in teams wordt u uitgedaagd vragen over Nederland goed te beantwoorden. Spellingronde, Rijtjeshuis, Goed of Fout, Volgende Twee, Hoeveel, Verjaardagsspel en heel veel muziek! Is uw groep groter dan 50 personen, dan kan het spel uitgebreid worden met een DJ!!

Themafeesten

Een waanzinnig themafeest met uitgebreide drive-in-show. Zet de bloemetjes buiten met een Flower Power party! Of jodel mee tijdens het Après Ski feest! We kunnen het ook fouter dan fout maken en leer elkaar beter kennen tijdens dit Goed Fout feest!

Paintball

Paintball in Wommels in een mobiel speelveld. Gaan jullie de uitdaging aan?!

Geschikt voor grote groepen! 

Casino

Een spannende avond met Roulette, Black Jack en Poker, compleet met amuserende spelbegeleiding door een croupier. Het gaat niet alleen om het spel te begrijpen, maar ook om de gezelligheid. De gasten ontvangen waardebiljetten aan het begin, die ze kunnen wisselen tegen fiches.

Kaatsclinic

Een clinic waarin de geheimen van de Friese kaatssport worden ontrafeld. Eerst worden de regels van het kaatsen onder de loep genomen, daarna mag u zelf aan de slag op het beroemde Freuleveld, waar u de nodige instructies krijgt. Onvermoede talenten komen boven!

Crea workshops

Beeldhouwen in steen of hout, boetseren, collage schilderen, uw eigen sierraden maken of met elkaar werken aan een gezamenlijk kunstwerk. Wilt u actief of creatief bezig zijn, dan kan dat bij een nabijgelegen atelier!

Solex toertocht

U ziet u zelf al rijden, compleet met pothelm en lange bruinleren jas. Een rit op een traditionele Solex door het prachtige landschap van de Greidhoeke is een belevenis op zich!

Jongens tegen de meisjes

De oeroude vraag: wie zijn er nou beter? De jongens of de meisjes? Ga de strijd aan tegen de andere sekse. Fotodilemma, Inschattingsvragen, Letterpakken, Mannen of vrouwen, Op het matje, Wie ben ik en het Finalespel. Kom achter de gekste weetjes van de andere sekse en wie weet begrijpen jullie mekaar beter aan het einde van de avond.

Oud Hollandse spellen

Speelt u liever een spelletje dan u op de stormbaan in het zweet te werken? Ga dan voor de Oud Hollandse Spellen! In competitieverband kan een circuit afgewerkt worden.

Welkom in 't Gooi!

Dames opgelet! Binnenkort een vrijgezellenfeestje of ander damesuitje? Welkom in 't Gooi! De rode loper ligt klaar en de Prosecco staat koud! Kom handtaswerpen, rennen op naaldhakken en roddel mee tijdens de Gooische Quiz! Geniet van alle lekkers en combineer het met een leuk buffet of tapas.

Bingo

Een ouderwets potje bingo! Wijs de meest hilarische vriend of collega aan als bingomaster en speel diverse rondes. De prijzen dient u zelf te regelen, maar in overleg kunnen wij dat natuurlijk ook voor u doen.

Praamvaren

Een prachtige middag varen over de Friese wateren. Geheel verzorgd met hapjes en drankjes aan boord. 

Wie is de Mol?

Het razend populaire spelprogramma van de televisie. Trust nobody! Je werkt samen in een team, maar niemand is te vertrouwen. De mol zal er alles aan doen om het spel te saboteren, vind die mol!

Eindejaarsevent

Een mooie gelegenheid om uw waardering voor uw medewerkers te tonen en ze te verrassen op een sfeervolle en originele eindejaarsborrel en een uniek cadeaupakket.

Uw medewerkers kunnen onder het genot van een drankje en een buffet zelf hun eindejaarspakket samenstellen bij diverse kramen. Op verzoek is live muziek en busvervoer mogelijk!

Informatie aanvragen


Voorkeursdatum


Optioneel


Gegevens:


Na uw aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Contact

REACTIES VAN KLANTEN