• Blijf op de hoogte en houd onze agenda in de gaten
 • Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina
 • Wij hebben een ruim aanbod, voor ieder wat wils!
 • 7 dagen per week op afspraak, ook tijdens de feestdagen!

Agenda

 • 02mrt

  Theater Allinnich Anna

  Voor tickets klik hier: tickets Allinnich Anna 

  In deze muzikale, tragikomische, Friestalige theatervoorstelling wordt het verhaal van Anna verteld. Ze verzorgt met een ijzersterk lijf en een hart vol liefde zieke dieren in haar dierenopvang. Als ze een herseninfarct krijgt is ze plotseling tot niets meer in staat. De opvangdieren zijn elders ondergebracht en Anna grijpt zich met haar vingertoppen aan het leven vast. We worden meegenomen in de belevingswereld van Anna en haar weg om zichzelf te worden in een veranderd lichaam. Zij wordt daarbij bijgestaan door haar liefste hond Jakobus, die haar vreugdevol en onvoorwaardelijk liefheeft. Een mysterieuze figuur op de achtergrond met een belangrijke boodschap van hoop. En dierenarts Klaas die worstelt met zijn verwachtingen van de liefde en het leven. Anna maakt daarin onbewust heel wat los bij Klaas. 

  Wat als je leven in één klap verandert, de stilte om je heen te luid is en je niet weet hoe het verder moet? Langzaam ontdekt Anna in haar kwetsbaarheid haar kracht. 

 • 23mrt

  Gurbe Douwstra 70 jaar!!

  Kaartferkeap: tickets Gurbe Douwstra 
  Gurbe Douwstra wurdt 70 jier!! En dat fiert hy graach mei syn publyk. De Drachtster sjonger en lietskriuwer jout in jierdeisfeest fol mei muzyk. Mei bekinde âlde lietsjes en fansels ek nije lietsjes, en dat omklaaid mei smaaklike anekdoates. Douwstra sjocht werom en eaget foarút. Is it allegear wol wier of wurdt ien en oar sa út en troch flink oanset? Geandewei wurde de ferhalen sterke of krekt persoanliker? De toan wurdt, sa't dat op feestjes giet, hieltyd wat mankeliker. Mar de libbenslust fan dizze krekt sântiger is noait fier fuort. Yn 'e mande mei bassist Johannes Adema en multi-ynstrumentalist Jan de Vries wurdt dit in feest om nea te ferjitten, mei in 'lach en een traan'. En elkenien is wolkom!