Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koningsnacht

26 april 22:00 - 27 april 02:00

Een knallende party!
𝓟𝓪𝓻𝓽𝔂 𝓐𝓷𝓲𝓶𝓪𝓵𝓼
Tijdens oud&nieuw ‘95/’96 vond op een feestje in Zuid Limburg het eerste Nederlandse live optreden van de Party Animals plaats. Een stormachtige periode volgde! Drie nummer 1 singles, vele top 10 hits, clips en albums. Nu, meer dan 800 optredens verder lijkt het alsof er niets is veranderd. De shows knallen en daarmee hebben ze ook de harten van een totale nieuwe generatie feestbeesten veroverd!
Wat ooit in het voorjaar van ’09 begon met een grap is uitgegroeid tot een populair partyduo in Fryslân. De twee Friese DJ’s Syb en Ronald produceren in samenwerking met bekende Friese artiesten tracks. Zoals; Mem fan Doutzen van Strawelte, Strjitlizzer van Briquebec, Paad Werom van Piter Wilkens, Lit jim gean van Gurbe Douwstra en Teken van Leven van De Kast. Ze zorgen voor een knallende partyact in het genre Happy Hardcore. Met invloeden van de Party Animals, DJ Paul Elstak en Charly Lownoise en Mental Theo. Uit je dak gaan!
𝓓𝓙 𝓑𝓪𝓼
Alom bekend! Onze plaatselijke DJ die er een feestje van weet te maken!

Gegevens

Begin:
26 april 22:00
Einde:
27 april 02:00

Contact

It Dielshûs is zeven dagen per week open, maar alleen op reservering. Voor informatie, reserveringen of een geheel vrijblijvende offerte kun je altijd bellen of een e-mail sturen.

 

‘t Bosk 41
8731 BK Wommels

Telefoon: 0515 – 331566
Mobiel: 06 – 44 82 69 72

E-mail: info@itdielshus.nl

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan 7 dagen per week voor je klaar, op afspraak

Back To Top