Skip to content

Bij een theaterdiner is het aan het begin van de avond duidelijk wie de spelers zijn en wie de gasten, aan het eind van de avond vaak niet meer. De acteurs spelen een interactief spel tussen en met het publiek, waarbij gasten worden uitgenodigd deel te nemen aan het spel. Het ijs is snel gebroken en hilariteit volgt! Je beleeft een onvergetelijke avond met humoristische situaties.

Bij ons kun je terecht voor theaterdiners en -buffetten voor 25-500 personen. De verschillende voorstellingen worden in samenwerking met Acta Theater verzorgd.

Mick & Sugar

Dit muzikale duo heeft een eigen flair! Behalve muzikanten, zijn zij ook ervaren impro-acteurs die gemakkelijk contact maken met het publiek.

Sugar is een vrolijke flapuit (met een scherpe blik) en zij zingt met volle overgave. Mick ondersteunt haar vol vuur en speels op zijn gitaar. Het zijn echte sfeermakers, met het hart op de juiste plek.

Men zingt vaak mee met hun nostalgische nummers en de stemming zit er snel in door de laagdrempelige manier waarop ze met de toeschouwers omgaan. Lekker zwijmelen op een romantische song, of genieten van een jazzy tune, en dan sta je weer mee te swingen op een ritmisch nummer.

Mick & Sugar zijn uiterst flexibel en kunnen zich aanpassen aan elke situatie. Bijvoorbeeld als er iets bijzonders wordt gevierd, of als iemand in het zonnetje gezet wordt. Maar ook als er in het bijzijn van officials een officieel (pers)moment opgeluisterd moet worden, ook daarin zijn zij bedreven.

Water & Brood

Wat een pech: je bent ‘onschuldig’ en draait gezamenlijk de bak in. De bajes is niet meer wat het geweest is. De tv, de sportzaal en internet zijn wegbezuinigd. Daarom moeten de gevangenen zichzelf vermaken.

De vaste bajesklanten ‘de Neus’, Henk TBS en de charmante Vera proberen er het beste van te maken en treden voor je op tijdens deze Bonte Bajesavond. De vreemdste creaties komen voorbij, ook het bajesschaap is van de partij. Of is het de ultieme dekmantel voor een ontsnappingspoging?

The Captain's Dinner

Het cruiseschip van kapitein Wim B. Rockenmaecker vaart weer uit en onze bemanning heet je welkom aan boord. Je wordt uitgenodigd om samen met de kapitein aan tafel te gaan en te genieten van The Captains Dinner.

Terwijl je midden in de voorstelling zit, raak je steeds meer betrokken in de verwikkelingen die zich afspelen tussen de captain en zijn curieuze crew. Je wordt getuige van romantiek en van hevige deining! Als dat maar goed komt… Heb je al zeebenen?

Contact

It Dielshûs is zeven dagen per week open, maar alleen op reservering. Voor informatie, reserveringen of een geheel vrijblijvende offerte kun je altijd bellen of een e-mail sturen.

 

‘t Bosk 41
8731 BK Wommels

Telefoon: 0515 – 331566
Mobiel: 06 – 44 82 69 72

E-mail: info@itdielshus.nl

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan 7 dagen per week voor je klaar, op afspraak

Back To Top