Skip to content

Vergaderingen

Brainstormen, teambuilding of gewoon buiten de deur vergaderen? Wij zijn centraal gelegen in Friesland, tussen Sneek, Bolsward, Leeuwarden en Franeker. Wij zijn de juiste locatie voor grote groepen en beschikken over alle voorzieningen voor presentaties; zoals een geluidsinstallatie, draadloos internet en beamers met projectieschermen. Uiteraard kan dit gecombineerd worden met een lunch, borrel of buffet.

Eindejaarsevent

Een mooie gelegenheid om je waardering voor je medewerkers te tonen en ze te verrassen op een sfeervolle en originele eindejaarsborrel en een uniek cadeaupakket. De medewerkers kunnen onder het genot van een drankje en een buffet zelf hun eindejaarspakket samenstellen bij diverse kramen. Ook is bijvoorbeeld live muziek of busvervoer mogelijk!

Trainingen

Voor trainingen en seminars zijn we een uitermate geschikte locatie door de centrale ligging. Hierbij verzorgen wij een concept op maat, afhankelijk van de omvang van het gezelschap. Ook hiervoor beschikken wij over alle voorzieningen, zoals een geluidsinstallatie, draadloos internet en beamers met projectieschermen.

Bedrijfsfeest

Een bedrijf met 25 medewerkers of een bedrijf met 1000 medewerkers? Geen probleem! Wij beschikken over een aantal zalen die desgewenst gekoppeld kunnen worden. Jij bepaalt wat, wanneer en hoe en wij regelen het. Neem alvast eens een kijkje bij onze activiteiten en buffetten!

Contact

It Dielshûs is zeven dagen per week open, maar alleen op reservering. Voor informatie, reserveringen of een geheel vrijblijvende offerte kun je altijd bellen of een e-mail sturen.

 

‘t Bosk 41
8731 BK Wommels

Telefoon: 0515 – 331566
Mobiel: 06 – 44 82 69 72

E-mail: info@itdielshus.nl

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan 7 dagen per week voor je klaar, op afspraak

Back To Top